Ei ole laihis mihinkään kadonnut, en vain ole päässyt kirjoittamaan nettiin. Jotenkin alkaa tuntua sille että nettiin ruokapäiväkirjan kirjoittaminen ei olekaan hyvä asia koska en pääse sitä päivittäin täydentämään. Tästä salaatti kuurista on jo selkeästi ollut hyötyä, tai no ei se ulospäin vielä kunnolla näy, mutta juuri ostamani työhousut valuvat. Nyt tarvitsisi löytää jostain hyvä kuminauhavyö joka olisi vielä siistinkin näköinen. Ei sen tarvitse kuminauhaa olla sen vuoksi että painoheittelisi vaan sen kanssa olisi mukavampi tehdä töitä, siihen kun kuuluu istumaan-seisomaan liikkeet. Teen tosiaan yötyötä ja sen vuoksi olen harmitellut ettei huoltoasemilta tai mistään saa terveellistä syötävää ja ettei vesi kulu pullosta. Kotona en voi työvuoron aikana käydä sillä matkaa kotiin on aika paljon. Mutta kiitos kaikille kommentoinneista! Eilen oli pojan neuvolakäynti ja koska kello oli jo ruoka-aika ja koska poika käyttäytyi hienosti neuvolassa kävimme Rollsissa syömässä. Myös minä otin Ice Age-aterian tosin light kolalla ;) Koska olen syönyt salaattia muina päivinä en tunne mitään mielentuskaa hampurilaisesta tai ranskalaisista ;)

Hesen salaateissa on muuten kamppanja meneillään kerää 5 vyötettä ja saat My Body-DVD:n jossa on muuten Scandinavian Hunks! Tänään taidan saada tuon DVD:n :)

Miespuolinen työkaverini, ainut jonka kanssa PYSTYY puhumaan laihduttamisesta, ilman laihduttamispaineita tai laihduttamishäpeää, oli hieman huolissaan jo yksipuolisesta syömisestäni. Vaan saahan salaateistakin eri variaatioita, kanaa menee tosin eniten mutta kyllä katkaravutkin maistuvat :)

Kotona on 2 Nutrilet pakettia mutta mikäköhän siinä on ettei ne viehätä yhtään? jostain syystä en saa tehtyä parsakeittoa tai edes sitä suklaajuomaa, vaikka niissä on kyllä makuakin jostain syystä vaan en halua niitä tehdä ja syödä...

Kun saan kilot pois, niin onkohan varattava aika leikkaukseen, en todellakaan halua roikkuvaa nahkapussia ympärilleni, mutta onkohan sen poistoon mitään muuta keinoa? Leikkaus kuulostaa jotenkin rajulta... Vaan onhan siihen matkaa...

3.5. syöminen

* Juustorolleri-hampurilainen
* Ranskalaiset
* remoulade-kastike
* n.1 litra light kolaa
* 3-5 kuppia kahvia edelleen makeutusaineella ja kermalla
* Hesen kanasalaatti, sinihomejuustokastikkeella
* Hesen salaattisämpylä

Vettä meni n.3dl eli liian vähän....